Creëer een sfeervolle buitenruimte met een Flex Fence systeem

Written By Lisa

Gepassioneerd over financiële planning en budgettering en deelt haar kennis graag met anderen. Ze gelooft dat iedereen de controle kan hebben over hun financiën door middel van slim budgetteren en verstandige beleggingsbeslissingen.

De zomer staat bekend om veel zon en aangename warmte. Genieten van dit heerlijke weer kan dan ook het beste in een buitenruimte, het liefste in een buitenruimte die ook nog modern en sfeervol is. Dat kan door gebruik te maken van het stijlvolle flex fence systeem. De draaibare lamellen zorgen ervoor dat je zelf kunt beslissen hoeveel zon er in jouw buitenruimte komt. Zo kun je meer zonlicht creëren door de lamellen open te draaien en meer schaduw creëren door de lamellen dicht te draaien. Hierdoor kan je op elk moment van de dag genieten in eigen tuin. In deze blog gaan we in op de veelzijdige mogelijkheden van de flex fence. 

Flex Fence Systeem 

Een moderne stijl, schaduw en privacy. Met het Flex Fence systeem creëer je niet alleen schaduw in de tuin, maar voeg je ook een stijl toe aan jouw buitenruimte. De draaibare lamellen van het Flex Fence systeem bieden volledige controle over de hoeveelheid zonlicht en privacy die gewenst is. Op warme zomerdagen kun je de lamellen openen om een verfrissende bries door te laten, terwijl je ze ook kunt sluiten om bescherming te bieden tegen de felle zonnestralen. Met het Flex Fence systeem kan je op elk moment van de dag genieten van een comfortabele en stijlvolle buitenruimte. Bovendien is het systeem erg veelzijdig en duurzaam. Dit hoogwaardige systeem is gemaakt van duurzaam materiaal en heeft een lange levensduur. Met de flex fence kan je eenvoudig de hoeveelheid lichtinval regelen, waardoor je altijd de gewenste sfeer kunt creëren. Of je ze nu gebruikt voor een buitenzitje, veranda of schutting, de mogelijkheden zijn eindeloos. 

Bevestigingen

Het bevestigen van shutters oftewel het Flex Fence systeem is eenvoudig en kan worden aangepast aan elke buitenruimte. De planken en de dragers van het flex fence systeem kunnen op maat gezaagd worden. Zorg ervoor dat de installatie stevig en strak is, zodat de planken bestand zijn tegen wind en regen. Daarnaast is het belangrijk om de houten planken van de Flex Fence af en toe te behandelen met beits of houtolie om vocht, schimmel en algen te voorkomen. Op deze manier kun je jarenlang genieten van de schaduw. 

Naast het gebruik van shutters als wand in een veranda kan je een Flex Fence ook gebruiken als erfafscheiding. Dit is perfect wanneer er geen plek is voor een veranda en de laatste zon wordt afgeschermd door een muur of schutting. De foto hieronder is een goed voorbeeld om toch van de zon te kunnen genieten dankzij het Flex Fence systeem. 

Conclusie

Met de zomer in aantocht is het creëren van schaduw en het reguleren van zonnestralen essentieel om volop te kunnen genieten van uw tuin. Shutters voor buiten, schaduwdoeken en het Flex Fence systeem bieden u veelzijdige, flexibele en stijlvolle oplossingen om uw buitenruimte naar wens aan te passen. Investeer in hoogwaardige producten en maak van uw tuin een oase van rust en comfort. Maak vandaag nog gebruik van de mogelijkheden die Wovar biedt en geniet deze zomer van uw perfecte buitenruimte.