Waar kun je goedkope iPhones kopen

Written By Lisa

Gepassioneerd over financiële planning en budgettering en deelt haar kennis graag met anderen. Ze gelooft dat iedereen de controle kan hebben over hun financiën door middel van slim budgetteren en verstandige beleggingsbeslissingen.

Door de stijging van de algemene prijzen van goederen en diensten zijn we steeds vaker op zoek naar de beste deals. Het kopen van een iPhone kan een dure aankoop zijn. Maar dit hoeft niet altijd zo te zijn als je kiest voor een refurbished versie. Wij vertellen je daar graag meer over!

Wat is een refurbished iPhone

Refurbished betekent letterlijk gereviseerd. Dit is een bekende term in de IT-wereld. Refurbished producten zijn vaak afkomstig uit het bedrijfsleven of restvoorraden. Deze producten zijn in goede staat en verdienen een tweede leven. De producten worden altijd grondig gecontroleerd voordat ze weer op de markt worden gezet. Er worden diverse controles uitgevoerd. Denk hierbij aan het controleren van de camera, het besturingssysteem en het beeldscherm. Mocht het nodig zijn worden er onderdelen vervangen of gerepareerd. Een refurbished iPhone kun je vergelijken met een nieuwe iPhone in de winkel. Beide zijn 100% functioneel. Met een refurbished iPhone kun je tientallen tot honderden euro’s besparen. Ben je dus op zoek naar een hoogwaardige iPhone voor een goede deal? Kies dan voor de iPhone 12 en dan het liefst voor een refurbished versie. Een refurbished iPhone 12 is namelijk goedkoper dan een nieuwe iPhone 12 in de winkel. 

Waarom zou je een iPhone 12 kopen

De iPhone 12 is een geliefde iPhone, dit komt door de snelle prestaties die wordt aangedreven door de krachtige A14 Bionic-chip. Hierdoor heb je een vlotte gebruikerservaring en kun je snel multitasken. De camera van de iPhone 12 maakt hoogwaardige kwaliteit foto’s, ook in het donker. Dit komt door de ingebouwde Night Mode functie, waardoor je betere foto’s kunt maken in weinig licht. Door de Deep Fusion functie zien details er nu nog beter uit. De Super Retina XDR display biedt een meeslepende kijkervaring bij het bekijken van video’s, foto’s en het spelen van games. Je vraagt je vast af of het niet beter is om een nieuwe iPhone versie aan te schaffen? De iPhone 12 is eind 2020 uitgebracht. Apple biedt ongeveer 5 jaar softwareondersteuning aan na release. Dit betekent dat je niet altijd de nieuwste iPhone hoeft aan te schaffen en ook lang kunt genieten van oudere modellen. 

Online een iPhone kopen

Het kopen van een iPhone kan duur zijn. Dit komt door de hoogwaardige materialen en technologieën die Apple toepast in haar iPhones. Daarnaast heeft Apple een waardevol merk gecreëerd en een sterke reputatie. Ben je op zoek naar de beste deal en wil je niet de volle prijs betalen? Dan is het handig om te kijken naar een refurbished iPhone. Je kunt veel geld besparen als je kiest voor een refurbished versie. Er zijn diverse websites waar je terecht kunt om jouw favoriete iPhone aan te schaffen. Eén van deze online aanbieders is Refurbished.be. Refurbished.be biedt een groot assortiment aan in Apple producten, waaronder iPhones. Je kunt er terecht voor diverse modellen. Refurbished.be controleert al haar producten op minimaal 50 punten. Daarnaast krijg je 3 jaar garantie op je aankoop. Zo ben je altijd verzekerd van een goedwerkend product en kun je lang genieten van je iPhone!